Catering

Wilt u de catering binnen regio Brabant uitbesteden? Dan bent u bij Streekkoken zeker aan het juiste adres! Streekkoken is gevestigd in Made en levert catering specialiteiten voor feesten en partijen, zowel voor particulieren als zakelijke evenementen. Streekkoken neemt uw catering zorgen graag uit handen.

Catering in Brabant met ruime keuze

Uniek aan onze catering is dat we zoveel mogelijk gerechten ter plaatse laten bereiden door een kok aan huis in een mobiele keuken. We gebruiken hierbij zo veel mogelijk seizoensgebonden en lokale streekproducten uit de omgeving van Made. Want hoe verser het ingrediënt, hoe mooier het resultaat. Al deze producten zijn met zorg geselecteerd en zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. U proeft het verschil! Door de catering uit te besteden hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de hapjes en drankjes. Streekkoken verzorgt al jarenlang catering in Brabant.

Alles mogelijk bij Streekkoken Catering Brabant

De keuze is reuze! Naast een ruim aanbod aan streekproducten biedt Streekkoken ook een ruim aanbod aan soorten gerechten en cateringmogelijkheden in regio Brabant.

Zo kunt u kiezen voor heerlijk Fingerfood. Om uw vingers bij af te likken! Vindt u het lastig kiezen of gaat u voor een informelere setting? Dan is een Amusediner of een proeverijtje een uitstekende catering mogelijkheid. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een gezellige Brabantse high tea, een streeklunch of luxe borrelhapjes.

Of wat dacht u van een varken aan het spit of een pannenkoekenbuffet? Kortom: voor catering in Brabant hoeft u niet verder te zoeken. Streekkoken heeft voor ieder evenement het perfecte catering arrangement.

Barbecue? Dat kan bij Streekkoken catering!

Onder de mogelijkheden voor catering in regio Brabant valt ook een bijzondere barbecue. De streek-barbecue gebruikt zoveel mogelijk gebruik van streekproducten en duurzaamheid staat, zoals altijd bij Streekkoken, hoog in het vaandel.

Offerte voor onze catering in Brabant

Wilt u graag alle informatie over onze catering in Brabant op een rijtje? Vraag dan een offerte aan! In deze aanvraag kunt u precies aangeven waar het om gaat. Wij helpen u graag bij het creëren van een memorabele dag.

Lees meer