Streekkoken en workshop Beeldspraak… een prima match

Streekkoken zorgt voor de finishing touch na de workshop Beeldspraak

Bij een workshop “Beeldspraak’ denk je niet meteen aan eten…maar het bleek er wel een prima aanvulling op te zijn. Beeldspraak is volgens het woordenboek: “vervanging van een uitgesproken gedachte door een beeld dat de situatie in de ogen van de spreker duidelijker aangeeft”. In het geval van de workshop bij fotografie Angelique Klomp ontstaat zo’n beeld in de vorm van een foto:

 

Creativiteit maakt hongerig…

… dus leek het fotografe Angelique Klomp uit Wagenberg een goed idee om haar cursisten niet alleen kennis te laten maken met beeldspraak vormgegeven in fotografie, maar dat te combineren met het zelf bereiden van een heerlijke, gezonde maaltijd. En daar past Streekkoken dan weer prima bij! Terwijl Angelique de foto’s van de workshop ontwikkelde, gingen de cursisten aan de slag onder begeleiding van de enthousiaste koks van Streekkoken. Op de prachtige locatie van Angelique Klomp kwam de mobiele keuken van Streekkoken extra goed tot zijn recht. En ook dat beeld is in een plaatje gevangen:

Catering op deze bijzondere locatie zeer succesvol

De workshop was een geweldig succes. De combinatie van het voeden van mentale honger met die van fysieke bleek een gouden greep! Een creatieve, actieve dag op een prachtige locatie, een dag die de deelnemers aan de workshop niet snel zullen vergeten!

 

Zelf ook een evenement combineren met onze catering?

Wil je ook een keer verwend worden met de streekgerechten van Streekkoken? Neem gerust contact met ons op!