Streekproducten

Streekkoken werkt met echte streekproducten. Overheerlijke en eerlijke producten uit regio Brabant. Het assortiment streekproducten uit Brabant waarmee onze gerechten worden bereid, is ontzettend uitgebreid. Deze ruime keuze in combinatie met de expertise van onze koks zorgt voor smakelijke creaties. Wilt u meer weten over de streekproducten uit Brabant die wij gebruiken? Lees dan snel verder!

Streekproducten voor onze gerechten

Bij de bereiding van al onze gerechten maken wij  zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Voor onze verrukkelijke vleesgerechten kloppen wij aan bij slagerij en slachterij Havermans in Wagenberg. De overheerlijke gevogelte is afkomstig van de Walnoothoeve in Chaam. Stuk voor stuk streekproducten, afkomstig uit regio Brabant.

Niet alleen ons vlees en gevogelte is afkomstig uit de regio. Ook voor onze desserts gebruiken we streekproducten, zoals vers fruit van Jan Pheninckx uit Den Hout. Het ambachtelijke stokbroodje bij de soep komt van Bakkerij der Westen uit Made.

U ziet, voor alle door ons gebruikte streekproducten weten wij de beste plekjes in Brabant te vinden. Alle leveranciers zijn met uiterste zorg gekozen en leveren allemaal absolute kwaliteit!

Streekproducten met Streekkoken ook bij u thuis

Streekkoken bereidt heerlijke diners aan huis in een mobiele keuken. Ook hierbij maken wij gebruik van door ons geselecteerde streekproducten uit Brabant. Wilt u graag een feest organiseren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Schakel dan Streekkoken in en u kunt kiezen uit heerlijke kwaliteitsproducten voor u en uw gasten. Onze selectie aan streekproducten zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijk diner.

Ook de wijn komt uit de regio!

Ook onze wijn behoort tot onze uitgebreide selectie streekproducten. Wat is een streekgerecht zonder een passend glas wijn? Wijngaard de Linie is de oudste wijnboer van Nederland. Enkel klassieke druivenrassen voor een heerlijk én duurzaam glas witte of rode wijn.

Laat uzelf ook overtuigen van de heerlijke smaak van onze streekproducten. Ons aanbod aan verse en duurzame ingrediënten uit de regio is enorm. Alle streekproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een overheerlijke smaakbeleving.

Lees meer