Streekkoken…party cateraar, ook voor studenten…

Gezonde start studenten introductieweek Avans Hogeschool Breda

Waar denk je aan bij introductieweken van Hogescholen…waarschijnlijk niet meteen aan gezond eten! Maar als cateraar Streekkoken de avondmaaltijden verzorgt, dan wordt dat een ander verhaal!

Geen bier meer bij introductieweek…wel gezond eten

200 kilo aardappelen, 15 kroppen andijvie, 18 kilo prei, 7 kilo paprika, 25 kilo boontjes, 10 kilo uien, 170 gehaktballen, 75 rookworsten, 170 hamburgers, 10 kilo gehakt ,15 liter melk en 240 eieren… dat waren de ingrediënten om voor 350 personen (leerlingen en begeleiders) van Avans Hogeschool in Breda drie dagen lang een goede bodem te leggen voor het avondprogramma.

Voor een heel andere doelgroep dan we bij Streekkoken gewend zijn, maar met net zoveel passie klaargemaakt. Studenten vinden het vooral belangrijk dat er ‘veel’ eten is, dus geen ‘proeverijtje’, ‘fingerfood hapjes’ of ‘Amusediner’ deze keer!  In plaats daarvan een stevige maaltijd met elke dag een keuzemenu; rijst met saté of aardappelpuree met boontjes en een gehaktbal, bami of andijviestamppot met rookworst, macaroni of gebakken aardappelen met erwtjes en een hamburger. Van het soort dat de studenten de komende jaren vaker zullen eten, maar nu in elk geval ter plaatse vers bereid met gezonde streekproducten! En lekker bovendien, er was na afloop van de maaltijd geen kruimel meer te vinden.

Zelf ook een gezonde maaltijd met streekproducten serveren?

Wil je ook een keer verwend worden met de streekgerechten van Streekkoken? Neem gerust contact met ons op!