In de watten met Catering van Streekkoken

Streekkoken legt de VIP’s van het Mades Powerweekend in de watten

Op 20, 21 en 22 juni 2014 is in Made en Wagenberg overal het geronk van het Mades Powerweekend te horen. Ruim 500 deelnemers aan de tractorpulling doen hun uiterste best het publiek te vermaken.

Tractorpullingwedstrijd in Made

De organisatie van het Mades Powerweekend heeft al 20 jaar ervaring met het organiseren van tractorpullingwedstrijden en trekt daarbij zelfs publiek vanuit heel Europa. Het terrein op de grens van Made en Wagenberg wordt steeds groter en professioneler ingericht, zodat het publiek goed zicht heeft op de prestaties van de ronkende tractoren en andere voertuigen.

Luxe borrelhapjes voor de VIP Gasten

Streekkoken draagt een steentje bij aan de unieke sfeer van dit evenement door de VIP gasten te bedienen met heerlijk ter plaatse bereide hapjes en maaltijden. Op zaterdag bijvoorbeeld, met’s middags heerlijke luxe borrelhapjes en ’s avonds een streekbuffet.

Op zondag worden de VIP’s verwend met een ‘walking diner’. Dat zijn kleine, luxe gerechtjes die ‘al lopend’ worden opgehaald bij onze kok. Alle gerechtjes worden ter plaatse in onze mobiele keuken vers bereid.

Zelf in de watten gelegd worden met onze catering?

Wil je ook een keer verwend worden met de streekgerechten van Streekkoken? Neem gerust contact met ons op!