Tentenverhuur

Streekkoken is vooral bekend van catering op locatie. Maar een feest organiseren is meer dan alleen de catering. Dus kunt u Streekkoken ook inschakelen wanneer u op zoek bent naar een geschikte feesttent en de aankleding daarvan. Als specialist op het gebied van tentenverhuur in Brabant en omstreken adviseren wij u graag voor elke gelegenheid of feest!

Ruime keuze binnen onze tentenverhuur uit Brabant

Bij Streekkoken heeft u de keuze uit diverse tenten binnen onze tentenverhuur uit Brabant. Zo heeft u de keuze uit “Starshade” tenten. Dit zijn open feesttenten die uw feest niet alleen een luxe, maar ook een eigentijds karakter meegeven. Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u een starshade tent geheel naar wens uitkiezen! Bent u juist op zoek naar andere tentsoorten binnen onze tentenverhuur uit Brabant? Dan kunt u kiezen voor de pagodetent. Het voordeel van deze tent is wel dat deze tent een zwevende mast heeft waardoor u alle ruimte in de tent optimaal kunt benutten. Heeft u aan een kleinere tent voldoende? Dan kunt u kiezen voor een partytent! Met deze tent creëert u een luxe, maar intiem karakter.

Tentenverhuur in Brabant met prachtige aankleding

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder een mooie aankleding waarmee u de puntjes op de i zet. Als specialist tentenverhuur in de omgeving Brabant adviseren wij u graag over het aankleden van uw feesttent tot een gezellig, knus en sfeervol geheel. De inrichting van de tent kunnen we volledig uit handen nemen. Wij zorgen dan voor passend meubilair, verlichting, een bar voor de drankjes, planten, maar ook voor vloerplaten en  bijvoorbeeld heathers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij Streekkoken, specialist tentenverhuur in Brabant, hoog in het vaandel!

Interesse? Vraag een offerte aan voor tentenverhuur in Brabant en omstreken

Wilt u graag alle mogelijkheden van onze tentenverhuur in Brabant en omstreken weten? Dan raden wij u aan een offerte op te vragen waarin wij alle opties betreft de diverse tenten en aankleding voor u op een rijtje zullen zetten. Wilt u liever direct alles weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Lees meer