Fingerfood

‘Om je vingers bij af te likken’ … Ja, dat mag! Want ‘Fingerfood’ is de verzamelnaam voor alle hapjes die met duim en wijsvinger gegeten kunnen worden. Ideaal voor op uw borrel, vergezeld door een goed glas wijn. De presentatie is kleurrijk, trendy en afwisselend.  Wij verwennen uw gasten met heerlijke catering hapjes gepresenteerd op kleine bordjes, lepels of in kleine glaasjes. Streekkoken zorgt met Fingerfood catering voor een variatie aan hapjes die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook heerlijk smaken!

Wanneer kiezen voor Fingerfood?

Heeft u een bijzonder feestje gepland? Een belangrijke presentatie of een evenement waarmee u wilt opvallen? Wilt u bij deze gelegenheid passende catering? Kies dan voor Fingerfood, gegarandeerd een succes!  Catering met Fingerfood: weer eens wat anders!

Fingerfood bij Streekkoken

Uniek aan onze catering, ook als u gaat voor Fingerfood, is dat we zoveel mogelijk hapjes ter plaatse laten bereiden door een kok aan huis in een mobiele keuken. We gebruiken hierbij zo veel mogelijk seizoensgebonden en lokale streekproducten uit de omgeving van Made. Want hoe verser het ingrediënt, hoe mooier het resultaat. Al deze producten zijn met zorg geselecteerd en zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. U proeft het verschil! Door de catering uit te besteden hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de hapjes en drankjes. Streekkoken verzorgt al jarenlang catering in Brabant. Kijk hier voor ons overig catering aanbod.

Enkele Fingerfood hapjes uit ons assortiment

  • Tartaar van tonijn met ansjovismayonaise.
  • Pincho (spiesje) van Boerenkaas uit de streek, ambachtelijke Brabantse ham met mosterdsaus.
  • Pincho van rauwe ham en pikante tartaar van tomaten uit de streek.
  • Zoetzuur van komkommer met gegrilde geitenkaas van ‘de Bettinehoeve’.
  • Canapé met rundercarpaccio van de ‘Belgische Blauwe’, groene pesto en oude Boerenkaas.
  • Asperge met ambachtelijke ham en balsamico dressing.
  • Pincho van Boerderijkip van de ‘Walnoothoeve’ met puntpaprika-saus.

De Fingerfood hapjes wordt samen met u bepaald. Uiteraard houden wij graag rekening met dieetwensen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal fingerfood hapjes. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Fingerfood